Verslag Kamagurka: Sprook

Kama kwam

Uit diverse hoeken had men ons gewaarschuwd: 'Ge weet niet waaraan ge begint mee Kama !' Dat bleek serieus mee te vallen. Luc Zeebroeck toonde zich een ware gentleman-entertainer van de bovenste plank.

Jeroen Pater

Om het publiek op te warmen in deze toch killer wordende herfstdagen had vzw Cultuurkruis van uit het hoge noorden standupper Jeroen Pater(zie foto hierboven) gehaald. Ofschoon diens familienaam enige zin voor religieuze spiritualiteit liet vermoeden, vlogen de beflapjes ons na tien minuten al om de oren. Sjonge jonge, waren we hier toch (b)effe van onze melk ! Een culture clash down south katholiek Vlaanderen ! Nou moe ! De pauze was dan ook welgekomen om even op adem te komen.

Kamagurka

Waarna tijd voor het grote werk. Kama nam ons mee in zijn sprookjesbos (met twee bomen !), lekker absurde nonsens, interactie met het publiek, improvisatie, woordspelingen. Kama trok alle registers open. Ervaring en talent; een unieke combinatie die het jonge geweld in stand up comedy land zonder meer het nakijken geeft. Of hoe humor ook leuk kan zijn zonder grof te wezen. Kama zelve: 'Ik ben er hardnekkig aan verslaafd om de mensen te laten zien hoe absurd deze wereld is. Humor is daarvoor een fantastisch middel. Daarmee kun je zware dingen op een lichte manier brengen. Ook volwassenen mogen af en toe eens kleine kinderen zijn. En volwassenen mogen ook af en toe eens keihard lachen.' Dat was op zaterdag 22 september het geval in de Kruishoutemse Mastbloem. Met dank aan Kama !

Bekijk hier de foto's.

Deze website maakt gebruik van cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Meer info