Partners

Share

Van meet af aan werd ervoor geopteerd om met sponsors in zee te gaan. Koken kost geld, cultuur naar het platteland brengen des te meer; zelfs een volle Mastbloem is nog geen garantie voor een ‘break even’. Teneinde te kunnen beantwoorden aan de technische en financiële voorwaarden van de artiesten, is de steun van de gemeentelijke overheid, van zaakvoerders en bedrijven onontbeerlijk. We verwijzen graag naar hun websites, wat mogelijk is door het aanklikken van hun logo op deze webstek.

Voor elk optreden kunnen we beroep doen op een uniek kransje vrijwillige medewerkers, die meehelpen bij de ontvangst van de toeschouwers, behandeling van de gereserveerde tickets, toewijzing van de seats in de zaal, verkoop drankbonnen, exploitatie van de bar, sfeerbeheer in de foyer, … U herkent ze aan hun enthousiasme en hun rode T-shirt.

De voorverkoop van tickets gebeurt via verschillende kanalen: door de bestuursleden, via de website en op diverse voorverkoopadressen in Kruishoutem, Nokere, Lozer en de Marolle. Aldus beklemtonen we onze regionale aanpak en kunnen we tickets beschikbaar houden voor de plaatselijke cultuurzoekers. In 2011 introduceerden we daarenboven een abonnementsformule, die aansloeg en in 2012 nog aan belang zal winnen.

"Zonder onze partners (sponsors, vrijwilligers en voorverkoopadressen) is ons opzet niet realiseerbaar. Aan allen ne welgemeende thank you !".

Deze website maakt gebruik van cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Meer info