Programma

ZAT. 27.04.2019 LADY LINN & HER MAGNIFICENT BIG BAND "15 years anniversary"

Share

LL Her Magnificent bigband credit Roen Trigvue 2019

 

Lady Linn viert haar kristallen jubileum in grandeur. Ze vormde daarom haar Magnificent Seven om tot haar Magnificent Bigband, bestaande uit het kruim van de Belgische muziekwereld. Ze schreef nieuwe nummers, maar brengt ook swingende versies van haar grootste hits, waaronder de Eddy Grant-cover 'I Don't Wanna Dance'.

Lady Linn heeft ondertussen vijf full albums op haar naam staan. Live staat ze garant voor passie, fantastische zang en bovenal plezier.

Tickets: VVK:€30 - ADD:€35 Bestel online.

ZAT. 14.09.2019 WANNES CAPPELLE & BROEDER DIELEMAN & FRANS GRAPPERHAUS - "DIT IS DE BEDOELING"

Share

WANNES CAPPELLE bROEDER DIELEMAN FRANS GRAPPERHAUS AAA Pieter Verhaeghe 2019

 

Wannes Cappelle, de frontman van het 6de Metaal, en Tonnie, alias Broeder Dieleman zingen in ‘t Vlaams, ’t is te zeggen in ‘t West-Vlaams en in ’t Zeeuws-Vlaams. In hun eigenste dialect brengen ze universele verhalen. Hun liedjes ontroeren en ontwapenen. En dat is uiteraard de bedoeling. De Nederlandse cellist Frans Grapperhaus staat hen bij in het creatieve proces én live op het podium. Een intiem concert dat je niet wil missen !

Ticket: VVK:€25 - ADD:€30 Bestel online.

ZAT. 30.11.2019 ELS DE SCHEPPER - "HEEFT BESLOTEN ER GEEN EIND AAN TE MAKEN"

Share

ELSHEEFTBESLOTEN copyright Tom Vandewalle 2019 b

 

Els heeft een besluit genomen: ze zal blijven leven … en voortaan gaat ze zich enkel nog amuseren ! Ze is bovendien niet van plan dat in haar dooie eentje te doen. U zal CC De Mastbloem dus niet triest verlaten.
Els de Schepper stond al 10 jaar op het verlanglijstje van VZW Cultuurkruis. De dame heeft een indrukwekkend podiumpalmares: TV-optredens, musicals, lezingen, theater en muziek. Ze is op haar best in haar krachtigeomewomanshows, een woord dat zonder twijfel voor haar werd uitgevonden.

Ticket: €25 - ADD:€30 Bestel online.

Deze website maakt gebruik van cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Meer info