Programma

25.04.2020: MERCURY RISING - A TRIBUTE TO 50 YEARS FREDDIE MERCURY AND QUEEN

Share

Mercury Rising

 

UITGESTELD WEGENS COVID-19 virus

De tribute band Mercury Rising neemt u mee naar de hoogdagen van Queen. Zanger William Neo trad o.a. als solist op met het London Symphony Orchestra en haalt met gemak het stembereik van de legendarische Freddie Mercury. Een klassiek geschoolde operazangeres staat hem bij in de duetten. De band (gitarist, bassist, pianist en drummer) wordt on stage ondersteund door vier backing vocals en een strijkkwartet. Scaramouche, Scaramouche, will you do the fandango ?

Ticket: €25 - ADD:€30 Bestel online.

 

12.09.2020: PIV HUVLUV - DE VINYLVRETER

Share

PIV HUVLUV

UITGESTELD WEGENS COVID-19 virus

West-Vlaming Piv Huvluv staat al meer dan 20 jaar op de planken als comedian. U kent hem ook van TV; in de reeks ‘Eigen Kweek’ speelde hij de rol van agent Stefaan. Piv staat voor feel good humor zonder vuilbekkerij. De man is een geboren verteller met een heerlijk Oostends accent. Een gepassioneerd muziekliefhebber, die met de vinylplatenspeler als vast attribuut altijd een song klaar heeft bij een verhaal. Of omgekeerd.

Ticket: €25 - ADD:€30 Bestel online.

28.11.2020: KOMMIL FOO - OOGST

Share

 KOMMIL FOO

UITGESTELD WEGENS COVID-19 virus

Een piano, een gitaar, een viool en hun twee karakterstemmen. Meer hebben de broers Walschaerts niet nodig om u een memorabele avond te bezorgen. Een carrière van intussen 30 jaar! Hoog tijd om hieruit het beste te puren in één show. Raf en Mich. U hoort hun mooiste liedjes en hun strafste verhalen.

Ticket: €30 - ADD:€35 Bestel online.

Deze website maakt gebruik van cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Meer info